maanantai 6. tammikuuta 2014

Puserotuotantoa

Hyvää tätä vuotta!

Vähän on taas kuvaaminen kanittanut. Nyt viimein onnistui. Kelithän nyt on ihan surkeat, niin että jos olisi halunnut kivoja talvikuvia, olisi varmaan saanut odottaa ensi talveen. Harmaata taustaa siis tarjolla!

Raindrops-paita valmistui näistä ensimmäisenä. Tästä olen jo maininnutkin, mutta nyt on kuvattu päällä. Kaula-aukko on tosi laaja. Lisäsin siihen nyörin, ettei putoa päältä. Ehkä tästä tuli nyt kuitenkin ihan käytettävä vaate. Lanka, Malabrigon Arroyo ainakin on oikein soman pehmeää.
  Malabrigo Arroyo, puikot 3,75, lankaa kului 334 g. Ohje täällä.
Bling-bling-paidasta piti tulla pikkujoulupusero, mutta se valmistui muutaman päivän myöhässä. Neuloessa sain kyllä sätkyn, kun eka vyyhti oli vaaleampi kuin muut. Purin, neuloin kahdelta kerältä, ja ... tykkään lopputuloksesta. Onneksi vaalein osuus on ylhäällä. Raidoitin myös seuraavaan vyyhtiin siirtyessäni. Sen verran  vyyhdeissä oli värieroa, että se kannatti tehdä. Olen viihtynyt tässä paidassa oikein hyvin. Päällä-kuvissa blig-bling ei kyllä näy.
Ohje on kirjasta Top Down Sweaters, malli A Twisted Little Raglan. Idiksenä muutaman silmukan raita kierrettyä joustinneuletta raglansaumoissa, lisäykset langankiertoina. Ihan riittävästi tapahtumaa tälle langalle. Slimmasin neuletta istuvammaksi, ja lisäsin rinnan alle reikäkerroksen, johon pujotin nyörin.
Tässä ehkä vähän blingiä näkyvissä. Sävy ainakin on tässä oikeampi. Lanka siis Lanitium ex Machinan Hades-sävy, 2,75 puikoilla. Lanka kului 259 g. Hihoja saatan vielä jossain vaiheessa pidentää viitisen senttiä.

Pöllöneule on ollut jo pitkään to-do-listalla. Sen tekemisessä ei kauaa mennyt, vaikka teinkin kaarrokkeen kahteen kertaan. Ekan version tein 20 pöllöllä, mutta se oli liian iso. 18 pöllöä riitti hyvin. 
Lanka on Debbie Blissin Luxury Tweed Chunky, puikot 6 ja 6,5 mm, ja lankaa kului vaa'an mukaan 617 g.
Napit tein Premo-massasta, kun näytti, että 36 nappia tulisi maksamaan ainakin 30 egeä. Tässä nämä pöllöt kyllä näyttävät vähän sammakoilta :-D.
Pikku koruprojekti piti myös tehdä, Lontoon helmistä. Viininpunaisissa mattalasihelmissä on pieniä strasseja. Riipukseksi lisäsin kristallin.
Ja tiedättekö, sain Katjulta joululahjaksi upeaa, hänen ITSEKEHRÄÄMÄÄNSÄ lankaa <3!
Niin kaunista! Pian pääsen neulomaan sitä!



5 kommenttia:

  1. Siis aivan ihania neuleita. Ihana lanka Katjulta.
    Kiva oli lukea bloggaustasi pitkästä aikaa.
    Ihanaa alkanutta vuotta sinulle.

    VastaaPoista
  2. Onpa todella kauniita puseroita, korut ja ihgu lanka, jotenkin ihan vielä sinun värisesi. On noissa ollut tikuttelemista.

    VastaaPoista
  3. Ihania puseroita ihan jokainen!

    VastaaPoista
  4. Upeat puserot, taitaa suosikiksi nousta bling-bling. Ja ihanat korut.

    VastaaPoista
  5. Istuvat puserot kuten sulla aina. Pöllöt on hauskat.
    Tuommoinen itsekehrätty lanka on hienoa saada. Mullahan on Tintin kehräämä, nyt jo huivina kaulalla. Eipähän tuu toista samanlaista vastaan.

    VastaaPoista